Werkvoorbereider

Duurzame installatietechniek
Brabant Installatie Techniek BV is de specialist in verwarming, koel- en ventilatie installaties voor woningen en utiliteitsgebouwen en heeft zich de laatste jaren ontwikkeld als pionier in de nieuwste technieken als zonneboilerinstallaties, warmtepompinstallaties en vraag gestuurde MV/LB systemen. Door al bijna 20 jaar te bouwen aan duurzame relaties werken wij nauw samen met een aantal ontwikkelende aannemers waarbij wij naast het installeren ook het engineeren van de installaties verzorgen. Wij voorzien onze opdrachtgevers van deskundig advies over toekomstbestendige installaties en bouwen hierdoor samen aan duurzame projecten.

Samen duurzaam bouwen
Dagelijks houden wij ons bezig met onze projecten in West-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Vanuit ons kantoor in Roosendaal werken wij dagelijks met 40 collega’s aan de beste installaties en technische oplossing. Onze organisatie kenmerkt zich door een gemoedelijke sfeer waarbij samenwerken van groot belang is om de kwaliteit van ons werk te waarborgen.

Voor ons team zoeken wij per direct een fulltime Werkvoorbereider. Als Werkvoorbereider ben je onderdeel van projectteams en werk je nauw samen met de projectleider en engineer aan verschillende projecten. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het opvragen van offertes, het tijdig bestellen van materialen en heb je contact met andere leveranciers. Daarnaast bewaak je binnen de projecten de planning van de werkprocessen.

Daarnaast verwachten we van jou:

  • Een relevante afgeronde MBO+/HBO opleiding;
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Goede communicatieve vaardigheden en een goede teamgeest;
  • Werkervaring met installatietechniek in de woningbouw is een pré;
  • Dat je beschikt over een rijbewijs B.

Naast goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Klein Metaal kun je rekenen op een passend salaris en wordt je pensioen goed geregeld. Daarnaast is Brabant Installatie Techniek een mensgerichte organisatie met aandacht voor elkaar en jouw ontwikkeling en is er ruimte voor het volgen van cursussen en/of opleidingen. Afhankelijk van de COVID-19 ontwikkelingen/maatregelen worden er personeelsbijeenkomsten en bedrijfsuitjes georganiseerd.

We ontmoeten je graag
Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging binnen een technische branche en zoek jij een plek waar jij je de komende jaren thuis kan voelen? Dan maken wij graag kennis met je naar aanleiding van je sollicitatie. Stuur je sollicitatie met motivatiebrief en cv naar recruitment@brabanttech.nl t.a.v. onze Recruiter Malou Muller. Heb je vragen? Bel of app dan met Malou Muller via 06 48 94 98 96.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Brabant Installatie Techniek
Vaartveld 15
4704 SE Roosendaal

 +31-165-530499
 +31-165-530909
 info@brabanttech.nl

   

Certificering
Referenties